Sportmassage

Sportmassage van Fysio Verbeek

Sportmassage van Fysio Verbeek.

Iedereen die aan sport of andere extreme bewegingsvormen doet, brengt daarbij zijn spierstelsel onder spanning. Bij intensivering van deze lichamelijke belasting moet men goed letten op de balans van rust en inspanning. Het lichaam heeft voldoende rust nodig voor volledig herstel en betere prestaties.

Als er tussen trainingen onvoldoende rust is, loopt de sporter extra risico op blessures. Men kan last krijgen van lokale spierpijnen, stijfheid en rusteloosheid. Sportmassage als interventie bevordert het herstel wat het lichaam vanuit zichzelf niet meer kan.

De massage doet de spieren meer ontspannen. Het herstelproces wordt ondersteund en het lichaam kan de zwaardere belasting weer aan.

Doelmatige en actieve aanpak.

Wij gaan voor een snelle, doelmatige en actieve aanpak. Met zo min mogelijk behandelingen een zo goed mogelijk resultaat. Onze technieken zijn innovatief op het gebied van fysiotherapie, fitness en vitaliteit.

Fitnessapparatuur

Onze praktijkruimtes zijn in sportscholen gevestigd. We hebben de afspraak kunnen maken om alle fitnessapparatuur te mogen inzetten bij uw revalidatie en herstel. Uiteraard hoeft u geen lid te zijn van de sportschool.

Culemborg binnenstad