Ritchie Steinmann

Ritchie Steinmann

Ritchie is een èchte sportieve fysiotherapeut. Zijn doel is om zijn sportmentaliteit en gedrevenheid over te brengen op zijn patiënten, om ze weer zo snel mogelijk fit te krijgen. Ritchie is gespecialiseerd in rug, knie en schouderklachten. Tevens is hij bekwaam in revalidatie na operatie en talloze sportgerelateerde blessures.

In de jeugd van FC Utrecht kwam Ritchie Steinmann voor het eerst in contact met fysiotherapie. Mensen zo snel mogelijk weer fit maken, dat is een mooi beroep. Bijna even mooi als voetbal, zijn passie. Na een paar enerverende voetbalavonturen in het binnen- en buitenland was Ritchie oud genoeg om te gaan studeren. De keuze voor fysiotherapie was al snel gemaakt.

Ritchie heeft zijn opleiding tot fysiotherapeut succesvol afgerond aan de hogeschool van Utrecht. Tijdens zijn stages in het Diakonessenziekenhuis en een eerstelijnspraktijk, kwam zijn interesse voor de sportieve eerstelijnspraktijk boven drijven. Bij Fysio Verbeek krijgt hij volop de kans zich hierin te ontwikkelen.

Ritchie is werkzaam in Houten op Dinsdag en Donderdag en Vrijdag van 08.00 tot 17.30 en op Woensdag van 13.00 uur tot 21.30 uur.